torstai 1. elokuuta 2019

Loistavia asusteita

Askartelukauppojen löydöt, kirpputorien aarteet ja muut uusiin käyttötarkoituksiin otetut osaset saavat uudenlaisen elämän erilaisina käsintehtyinä asusteina.


Pitsin, kukkien ja nauhojen lisäksi valtaosassa asusteita on myös heijastinta* tai pimeässä hohtavaa materiaalia, joten ne ovat myös kirjaimellisesti loistavia.


Asusteiden joukossa on niin hiusrusetteja ja -kukkia kuin rintakorujakin, samoin kuin erilaisia roikkuvia koristeita, kuten rusetteja ja tupsuja.

Hammasrattaat, avaimet ja muut metalliosat luovat koristeisiin steampunk-henkeä, kun taas pitsistä syntyy helposti herkempiä asusteita.

Ylläolevat hiuskoristeet ovat saaneet inspiraationsa japanilaisista kanzashi-kukkasista.

Alla on lisää yksityiskohtaisempia kuvia joistain asusteista.









* Asusteissa käytetty heijastinmateriaali on hyvin heijastavaa ja standardit täyttävää heijastinnauhaa ja -kangasta, mutta heijastavien osiensa koon ja muodon puolesta nämä asusteet eivät ole virallisia heijastimia, eikä niitä sellaisiksi yritetä väittää. Ne ovat silti varsin loistavia, ja valon ja varjon leikki saa harmaan heijastimen hehkumaan hämärässä valkoisena, samalla kun muut osat muuttuvat tummiksi silueteiksi ja reunuksiksi heijastinkuvioille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti